Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Bemutatkozás

A környezetünk, amiben nap, mint nap élünk, amiben dolgozunk, nagy mértékben meghatároz minket. Mindenki inspiráló és otthonos, meleg környezetet szeretne, olyan belső és külső tereket, amiben kiteljesedhet. A sikerességhez, az önmegvalósításhoz ezért képzeljük magunkat gyönyörű tájakban meghúzódó, csodás épületekbe.

Óriási, magas hegycsúcsok tetejére vagy az óceán partjára képzeljük magunk, ahol feltárul előttünk a végtelen. A táj végtelenje, a mi belső végtelenünket szimbolizálja, amire gyönyörű szobákból, nappalikból, konyhákból tekintünk le. Igazán, otthonos és tágas terekből, óriási üvegfelületeken keresztül.

 

Ugye ismerős ez a kép?

vágyakAzonban a hétköznapi valóság az esetek túlnyomó részében sohasem tud idáig terjedni. Ilyen terekben a legritkább esetekben fordulunk csak meg. S azt gondoljuk ezek az álmok lehetetlenek, mert nekünk van mondjuk 30 vagy 60, esetleg 100 négyzetméterünk, ahol otthon érezhetjük magunk és ebben kellene megvalósítani ezt a végtelent.

Azonban minden nagy álom legnagyobb titka az, hogy csakis sok-sok apró lépéssel tudunk eljutni hozzá. Én azt gondolom igenis lehetséges, ezt a belső végtelent a legkisebb helyen is megvalósítani, csak tökéletes tér kihasználásra van szükség hozzá. A tökéletes tereink kihasználáshoz viszont a szabvány bútorok nagyon ritkán adnak tökéletes megoldást. Olyan bútorokra lenne inkább szükségünk, amik az adott házhoz, az adott lakáshoz, adott helyiséghez igazodnak. 

Az én álmom az volt, már nagyon hosszú évek óta, hogy megalkothassam azt a módszert, azt a technológiát, amivel nagyon kis darabokból, nagyon egyedi bútorok születhetnek. Ráadásul olyanok, amiket pillanatok alatt összeállíthat bárki. Ráadásul jóval olcsóbban annál, ahogy bárhol máshol elérhető. Olyan bútorok, amiket az ország legeldugottabb pontjára is felár nélkül kivisznek a futárszolgálatok. 

Az én álmom, amivel sok-sok embernek szeretnék segíteni, a saját tökéletes tereinek, bútorainak a megalkotásában mostanra valósult meg.

 

A Te álmaid bútorban, amiket a legegyszerűbben én valósítok meg:

 

Győri László feltalálóEngem Győri-Baros Lászlónak hívnak, 54 éves vagyok. A bútorokról alkotott elképzeléseim közel 30 éves asztalos múlttal a hátam mögött rajzolódtak, kristályosodtak ki. Számtalan féle, számtalan fajta bútor került már ki a kezeim közül. Készítettem adott helyre olcsó, de egészen egyedi vagy akár luxus bútorokat is, de szereltem össze nagy bútoráruházak elemes bútorait is. Amikkel bizony volt, hogy még én is sokszor napokig küzdöttem.  

Az évek alatt pedig minden egyes munkafolyamathoz folyamatosam fejlesztettem a tudásom és az eszközeim. Komoly gépparkkal rendelkezem és professzionális asztalos műhely támogatja a terveink megvalósítását. Minden egyes alkalommal van valami egyedi kihívás, amit meg kell oldani, amikor egy-egy új bútor készül.  

Ügyfeleim azt mondják: a munkám legfőbb jellemzői a precizitás, a rugalmasság, a nagyfokú kreativitás, ami mögött ott a több évtizedes szakmai múlt. A pontosságra való törekvés talán az első szakmámból, az orvosi műszerész végzettségemből ered, ahol tized milliméternyi eltérések sem lehettek a kezünk közül kikerülő termékekben.  

Ez minden kézműves munkámban magával hozta a maximalizmust, amit aztán az élet más területein is követtem. Ennek kiteljesítésében számomra fontos a jóga, a jógához kapcsolódó filozófia és a vegetarianizmus is. Amit ezeken a területeken megtaláltam harmóniaként, azt szeretném továbbadni minden embernek, az általam kidolgozott különleges bútorelőállítási technológia és a rám jellemző küldetés révén. 

Csak álmodd meg a bútorod és én segítek, hogy az nemsokára azon a helyen és olyan formában álljon, ahogy Te azt a lelki szemeiddel már most magad előtt látod.

 

bútor webáruház