Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Csak küldj be egy skiccet!

Szinte minden esetben azért hívunk szakembert egy munka kivitelezéséhez, mert tőle várjuk a lehető legjobb megoldásokat, amivel megvalósítja mindazt, amit mi elképzeltünk. Azonban az esetek egy részében csalódnunk kell. A legtöbb mesterember ugyanis tökéletesen pontos elképzeléseket, mintákat vár tőlünk, ami alapján ő reprodukálni tudja azt, amit mi elképzeltünk. 

bútor skiccMi pedig inkább olyan ötleteket szeretnénk, amibe valóban bele is szerethetünk. Olyan bútorokat, amik tökéletesen illenek hozzánk és a lakásunkhoz. Mi ennek a megvalósításához nem is kérünk többet tőled, mint egy skiccet, egy szabad kézi rajzot. 

Egy olyan rajzot, amibe beírod a méreteket. Annak a helynek a méreteit, ahová elképzelted a bútorod. Ennek nem kell tökéletesnek lennie, hiszen mi a rajz beküldése után úgyis felvesszük veled a kapcsolatot. Mindent megkérdezünk arról, amihez a tervezéshez szükségünk van.

 

A rajzod és a tőled begyűjtött információk alapján mi megtervezzük a bútorod. A folyamat végén pedig kapsz egy látványtervet és részletes árajánlatot.

A mi kreativitásunk éppen abban rejlik, hogy a pár információ alapján - amit adsz nekünk - el tudjuk készíteni a bútorterved.

 

A tervvel és az ajánlattal a kezedben pár kattintással le is adhatod a rendelésed, hogy két héten belül már a helyére is nálad legyen a kívánt bútor.

Küldd be a bútor vázlatod még most, hogy mielőbb lásd milyen is lesz!