Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Szekrénysor

szekrénysorLegyen szó a nappali, a hálószoba, a konyha vagy a fürdőszoba faláról, a szekrények és a polcok mindig jól jönnek. A ház szinte mindegyik helyiségében szükségünk van tárolókra. Sokaknál az előszoba jelenti a kabátok, cipők, esernyők kavalkádját – tulajdonképp mindent, amit indulásnál veszünk fel. Megoldást nyújtanak a zsúfoltság és rendetlenség elkerülésére a komódok vagy szekrénysorok. Ezek a bútorok csodákra képesek, ha a rend fenntartásáról van szó.

Ha a nappaliról beszélünk, fontos leszögezni, az a lakás egyik legforgalmasabb helye. Ahogyan a neve is utal rá, időnk nagy részét ott töltjük. Ráadásul, ha vendég érkezik, a legtöbben ott fogadjuk őket. Ezért lényeges tehát, hogyan néz ki, hogyan rendezzük be. Egy modern fehér szekrénysor sokak kedvence, de a led világítással felszerelt termékek is igen kelendőek.

Mielőtt vásárlásba fogunk, érdemes odafigyelni a szoba stílusára. Hangsúlyosak lehetnek egy lakásban a fotelek, a kanapék, a puffok és székek, valamint a dohányzóasztalok. Illetve a kiegészítők – mint egy takaró vagy díszpárna – színét is jó, ha nézzük. Nyitott nappali-konyha esetén a nappali bútor, a konyhabútor és a nagyobb konyhai eszközök kinézetét együttesen ajánlott szem előtt tartani. Megint mások az irodai környezetet, akik otthonról dolgoznak, a nappalin belül alakítják ki. Ilyenkor az íróasztalok színe és anyaga is fontos szempont lehet.

 

Alapötletünk: egyszerű, de nagyszerű!

 

Egyedi készítésű bútoraink egyik titka az anyagfelhasználás. Minden garnitúránkat csakis minőségi alapanyagokból készítjük el. A termékek maximum hat kötőelemmel kell összeszerelni. Illetve a legnagyobb darabok alapmérete is alig haladja meg az egy métert, ezért könnyű velük dolgozni.

Az otthon összerakható bútordarabok koncepciója máshol is ismert. Azonban más áruházakkal ellentétben itt nincsenek bonyolult útmutatók és leírások arról, hogy mit kell csinálni. El lehet felejteni a végeláthatatlan és időigényes procedúrát, amit az összeállítással töltenénk. Plusz az asztalos telefonszámára sem lesz szükség, hogy felhívjuk segítségért a sokadik elakadás után. Bútoraink gyorsan és egyszerűen felállíthatóak, játékosan összeszerelhetők. Pár mozdulat és készen is van!

 

Eltérő kialakítás és méretek? Lehetséges!

 

ruhás szekrényBútorra lenne szüksége, de rosszak a méretek? Már meg is született a kép a fejében, mit szeretne pontosan, de sehol sem talál olyat?

Forduljon hozzánk és mi igyekszünk megvalósítani elképzelését. Szeretnénk kiemelni, hogy a sztenderd méretezéstől eltérő árut is készítünk. Egyeztessen velünk és mi valószínű, megoldjuk Ön helyett a problémát.

A fentieken túl a szállításra is gondoltunk: ezzel sem lesz gondja, hiszen az alapméreteink miatt igénybe vehető az extra (terjedelmes csomag) felár nélküli futárszolgálat. Bútoraink az ország bármely pontjára kiszállíthatóak.

 

Szekrénysor a legjobb minőségben a lehető legjobb anyagokból!

 

A fentebb felsoroltaknak köszönhetően úgy véljük, bútoraink jelentik ár-érték arányban a legjobb választást. Válogasson kínált bútoraink között. Igény esetén kérjen személyre szabott, egyedi gyártású darabot. Bármilyen kérdés merülne fel, keressen minket bizalommal.

bútor webáruház