Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Társadalmi szerepvállalás

társadalmi szerepvállalásHisszük és valljuk, hogy bárki, bármilyen tehetséggel is legyen megáldva, szent kötelessége kibontakoztatni és megvalósítani a benne rejlő potenciált. Sőt érje el azt az élete bármely szakaszában, – soha sincs későn. Érje el és valósítsa meg az álmait, sohase mondjon le ezekről a célokról. Hiszen a tehetséges ember, az önmaga képességeinek tökéletes megvalósításával szolgálhat legjobban másokat is.

 

Azonban bárki is legyen az illető, a tehetséggel és tudással megszerzett lehetőségeivel fontos, hogy támogasson másokat, akiknek valamilyen okból kifolyólag nehezebb sors jutott. Az élet bőségét azért kapjuk, hogy megoszthassuk azt másokkal. Köszönjük meg, hogy adhatunk.

Pontosan ezért mi minden bevételünkből támogatni igyekszünk azokat a szervezeteket, akik mások megsegítéséért sokat tesznek.

A megvásárolt termékek értékének 1-5%-át, időről-időre, egy általatok megszavazott alapítványnak, nonprofit szervezetnek kívánjuk adni. Úgy véljük ez a legetikusabb: döntsenek arról azok, hogy kik kapják ezeket a támogatásokat, akik egyébként is nálunk vásárolnak. 

Ebben a gesztusban kívánjuk rendszeresen érvényre juttatni azt az elvet, hogy mások támogatása mennyire fontos. S erre nem alkalomszerűen van szükség, hanem nap, mint nap, mert sajnos sokan nem is tudnak hosszabb távra tervezni, mint 24 óra.

 

Munkánkból fakadóan, ahogyan már sokszor kifejtettük, a természet, a bolygónk védelme a másik olyan terület, amire fokozott figyelmet fordítunk. A természet védelme sem csak hangzatos szólam nálunk, hanem ezért mi minden egyes munkanapunkkal igyekszünk tenni. 

Bolygónk élővilágának megőrzéséért, mi az egész családommal együtt, a saját lehetőségeinkhez mérten szintén naponta teszünk.  Ebben többek között az is fontos döntés volt, hogy mindannyian vegetáriánusok lettünk.