Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Célkitűzéseink / Küldetésünk

küldetésünkA tevékenységünk legfontosabb küldetése, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a minőségi, megfizethető bútorok. Olyan minőségben és lehetőleg olyan stílusban, ahogy a vevőink elképzelték, sőt még annál is jobban.

Ráadásul a minőség ne jelentse azt, hogy végleg le kell mondani a bútor egyediségéről vagy olyan mérhetetlenül magas árat kelljen fizetni érte, ami a kivitelezést hosszú hónapokra eltolja.

 

A minőségi, dizájnos bútorok létrehozását - tudjuk jól - számos világmárka a zászlajára tűzte. Azonban a legtöbb nagy márka esetében ezért a minőségért, stílusért cserébe el kell fogadnunk az előre meghatározott bútor méreteket.  

Azaz, ha nagy a rendelkezésre álló tér, a bútor viszont valamivel kisebb, akkor a fal és a bútor között nem annyira esztétikus rések, távolságok lesznek. Sőt, ami még ennél is rosszabb, ha csak azért kell lemondani egy olyan darabról, ami nagyon-nagyon tetszik, mert az már nem férne el nálunk.

Amennyiben viszont minden stimmel és a méretekkel, a stílussal is minden rendben van, akkor szinte garantált, hogy a szomszédnak nem lesz ugyanolyan a bútora, mint nekünk.

 

Mi mindenkinek a saját ötleteit, vágyait igyekszünk megvalósítani. Sőt, úgy tesszük ezt, hogy éljen bárhol az országban, a legeldugottab falvak bármelyikében, akkor is el tudjuk neki szállítani az álmai bútorát, ami éppen az ő otthonához illik. 

Így számunkra a minőségi bútor, a stílusos egyediséget, a mindenki számára való elérhetőséget és megfizethetőséget jelenti.

 

bútor webáruház