Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Konyhabútor

A konyha fontos helyet tölt be az életünkben. Hiszen teret ad a közös étkezéseknek, szemtanúja a sikeres, illetve a kevésbé szerencsés sütés-főzéseknek. Sokan a reggeli kávé mellett itt kezdik el napjukat, míg mások itt fejezik be pár pohár bor társaságában. Legyen szó korán kelőkről vagy éppen későn hazatérőkről, ez a hely különleges erővel bír. Roppant fontos tehát, hogyan néz ki és mivel rendezzük be. 

Új kinézetet szeretne adni konyhájának? Lecserélné a már meglévő bútorait?

A legjobb helyen jár, állítsa össze a konyhabútorát, pár kattintással velünk!


12termék 112

Nézzük meg, mi a jó konyhabútorok titka! konyhabútor

  1. Méretek. Vásárlás előtt mindent mérjünk le pontosan tekintettel a sarkokra és a beugrókra.
  1. Tároló hely. A különféle bútorok közötti válogatáskor lényeges odafigyelni arra, sok helyre lesz szükségünk. Az evőeszközön, étkészleten és poharakon túl számtalan más eszköznek kell még elférnie.
  1. Ár-érték arány. Ár szempontjából megfontolandó, hogy a konyhai garnitúrát általában hosszútávra vásárolják. Intenzív használatnak lesz kitéve napról napra, ezért a minőségi darabok rendkívül fontosak.
  1. Beépített vs. blokk. Megoszlanak a vélemények, melyik típus a jobb. Érdemes listába szedni a saját szempontokat. Nálunk a beépíteni kívánt szekrények a szabványostól az egyedi, személyre szabottakig megtalálhatóak, így magunk tudjuk megtervezni. Tehát pontosan olyan lesz a végeredmény, amilyet szeretnénk. Ugyanakkor az előre legyártott konyhablokkokkal nincs extra tervezgetés és agyalás. Előre ki van alakítva és megtervezve helyettünk.

Továbbá széles választékban kaphatóak. Valamint az egyes elemek variálhatóak és igény esetén a későbbiekben is hozzátehetünk extra részeket. Plusz a legtöbb blokk már raktáron kapható, így szinte azonnal ki is szállítják. A mi bútoraink viszont valamennyi lehetőséget kombinálják, magukba olvasztják. 

  1. Stílus. Végül, de nem utolsó sorban a kívánt stílus is befolyásolja a kiválasztást. Modern? Klasszikus? Az egész, az egységek összehangolásán múlik. Vegyük számba, milyen más elemek lesznek a konyhában, s figyeljünk oda a hasonló színekre és anyagokra. A szekrény mellett a székek, az asztal, a pult, a padlócsempe és a fali csempe is mérvadó.

 

Szeretne inspirálódni? Nézzen szét az általunk kínált termékek között és találjon rá az Önnek megfelelő szekrényre!

 

Alapötletünk: egyszerű, de nagyszerű!

 

Egyedi készítésű bútoraink egyik titka az anyagfelhasználás. Minden garnitúránkat csakis minőségi alapanyagokból készítjük el. A termékek maximum hat kötőelemmel kell összeszerelni. Illetve a legnagyobb darabok alapmérete is alig haladja meg az egy métert, ezért könnyű velük dolgozni. 

Az otthon összerakható bútordarabok koncepciója máshol is ismert. Azonban más áruházakkal ellentétben itt nincsenek bonyolult útmutatók és leírások arról, hogy mit kell csinálni. El lehet felejteni a végeláthatatlan és időigényes procedúrát, amit az összeállítással töltenénk. Plusz az asztalos telefonszámára sem lesz szükség, hogy felhívjuk segítségért a sokadik elakadás után. Bútoraink gyorsan és egyszerűen felállíthatóak, játékosan összeszerelhetők. Pár mozdulat és készen is van!

 

Eltérő kialakítás és méretek? Lehetséges!

 

Bútorra lenne szüksége, de rosszak a méretek? Már meg is született a kép a fejében, mit szeretne pontosan, de sehol sem talál olyat? 

elemeskonyhai bútorForduljon hozzánk és mi igyekszünk megvalósítani elképzelését. Szeretnénk kiemelni, hogy a sztenderd méretezéstől eltérő árut is készítünk. Egyeztessen velünk és mi valószínű, megoldjuk Ön helyett a problémát. 

A fentieken túl a szállításra is gondoltunk: ezzel sem lesz gondja, hiszen az alapméreteink miatt igénybe vehető az extra (terjedelmes csomag) felár nélküli futárszolgálat. Bútoraink az ország bármely pontjára kiszállíthatóak.

 

Bútorok a legjobb minőségben a lehető legjobb anyagokból!

 

A fentebb felsoroltaknak köszönhetően úgy véljük, bútoraink jelentik ár-érték arányban a legjobb választást. Válogasson kínált bútoraink között. Igény esetén kérjen személyre szabott, egyedi gyártású darabot. Bármilyen kérdés merülne fel, keressen minket bizalommal.