Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Érezd jól magad a tökéletes környezetben!

Otthonunk belső terei nemcsak bútorokból állnak. Bár a bútorok töltik ki a legtöbb helyet, ezek önmagukban nem képesek megteremteni a tökéletes hangulatot.

Otthonunkban sokféle kiegészítőre és dekor elemre van szükségünk. Ha a dolgozószobáról van szó a kreatív térhez, ha a hálószobáról, akkor a családias, otthonos környezethez, a meghitt hangulathoz.

 

tökéletes enteriörNem is akármilyenekre, mivel a bútorokkal kiegészülve alkotják azt a környezetet, amiből a pozitív energiáinkat nyerjük. Ezek a dekor elemek azonban csak akkor tudják betölteni a szerepük, ha harmonizálnak vagy ha játékos formában kapcsolódnak a bútorokhoz. 

Ha a bútoraidat tőlünk szerzed be, akkor a megfelelő dekor elemek legyártása vagy kiválasztása sem okoz problémát. Mivel a bútoraidat is mi terveztük, így pontosan tudni fogjuk, hogy mikre lehet még szükséged a tökéletes környezethez. 

Ilyen kiegészítők lehetnek a székek, hinták, amik ugyan egyszerűek, mégis nagyon látványosak. Vagy azok a különleges faliórák, amiket például gyökérből készítünk el a megrendelőink számára.

 

Vagy….. csak mondd el azokat a dekor ötleteidet, amik szerinted illenek a lakásodhoz. Mi igyekszünk dizájnossá, tökélesen otthonossá és egyedivé varázsolni a lakóteret.

Az ötleted, az elképzelésed alapján mi megtervezzük, amit szeretnél!