Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Joomp-old könnyedén össze a saját bútorod

A Joomp bútor azt jelenti, hogy percek alatt /mp/ kiváló, azaz nagyon-nagyon jóóóóóó /joo/ bútort tudsz összerakni. Lehet, hogy a legzseniálisabb saját bútor ötleted is, mindössze egyetlen ugrással /jump/ máris elérhető lesz a számodra, a mi webáruházunkban.

Ugorj fejest az elképzeléseid, az otthonosság, a harmónia, a stílus világába, s ehhez a közösen megálmodott bútorokat mi rövid határidővel legyártjuk Neked.

 

joompold össze a bútorodA Joomp bútor az egyediségében és az adott helyre szabható magas minőségében, a könnyű szállításban, a megfizethető árakban és gyerekjátéknak beillő összeszerelésével hordozza magában mindazt a magyar virtust, amit mi egy termékről gondolunk. 

Ennek a megvalósításához a legkisebb méretű elemek is többszörözve vannak, így azok könnyen egymásba építhetőek. Minden elem egymással kompatibilis, jól átgondolt. Az útmutató alapján gyerekjáték az összeszerelés. Az elemekből való építés inspirált számos skandináv márkát, a gyerekjátékoktól a bútorokig. 

Tudjuk vannak felnőttek, akik gyermekkorukból felnőtt korukba is magukkal viszik az építhetős játék szenvedélyét. Szükségük is van rá, hisz mind áraiban, mind az összeszerelés bonyolultságában a komolyabb játékok már elérik a felnőttek képességeinek a szintjét. Sok gyerek pedig épp emiatt nem köt életre szóló barátságot a játékkal, hanem valahol menetközben, amikor túl bonyolulttá válik számára a dolog, akkor vált egy másik játékra.

 

A bútorok esetében még nehezebb az ügy, mert egy-egy nagyobb bútorba többnyire 20-25-30 féle elemet és rögzítő eszközt kell bedolgozni. S mindegyik elemnek pont oda kell illenie, ahová való. Amennyiben két elem összekeveredik, azonnal rémálommá válik a szerelés. 

Vissza kell bontani odáig a bútort, ahol a rossz elemet használtuk és újból kezdeni az építést. Sokan azért hívnak az ilyen elemes bútorokhoz is asztalost vagy erre egy, a szerelésre szakosodott csapatot, nehogy kárt okozzanak a bútorukban. 

Mi pontosan ezért, minden bútorhoz maximum 6 féle kötőelemet használunk. Minimalizálva ezzel a hiba lehetőségét, mert az egyes kötőelemek nagyon nehezen keverhetőek össze. A bonyolult és idegtépő bútor összeszerelési folyamatot, mi leegyszerűsítettük a joompolásra.  Tegyél egy próbát vele, ha új bútorra van szükséged.

Többé nem kell hosszú és fárasztó órákat azzal töltened, hogy a rég várt bútor végre teljes pompájában a helyére kerüljön. 

bútor webáruház