Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Könyvespolc

A különféle polcok, valamint térelválasztók számtalan lehetőséget nyújtanak számunkra. Bár könyvespolc a neve, igazából dísztárgyainktól a nagyi teáskészletéig bármit tehetünk rá. Helyet adhat a CD és DVD gyűjteménynek, a fotóalbumoknak és fotóknak, illetve kis emléktárgyainknak és apró kiegészítők hadának. Ezenfelül érdemes még azt is kiemelni, hogy központi szerepe van az otthonosság és a meghitt atmoszféra kialakításában. Ráadásul az esztétikusan kialakított rendszer felöltözteti és hangulatossá varázsolja a fehér falakat.

A térelválasztó szintén népszerű bútordarab. Sokak számára alapkellék, hiszen nem csak tároló, hanem remekül lehet vele teret formálni és csendes kis sarkokat kialakítani.

 

Álló könyvszekrény vagy fali polc? 

könyvespolcTulajdonképpen a könyvek tárolására az állvány és a polcos szekrény egyaránt tökéletes. Mindez személyes preferencia és ízlés kérdése. Azt azonban fontos kiemelni, hogy mindkettőnek megvan a maga előnye.

A könyvszekrény igazi klasszikus darab. Alapvetően monumentálisabb és több helyet igényel. Ugyanakkor nagyobb védelmet nyújt és nehezebben porosodnak benne dolgaink. A szekrénysorokkal ellentétben a nyitott polc légiesebb és szellősebb megoldást kínál a rendszerezésre. Ezen felül kis területen is elfér és szabadabban variálható. 

Design szempontjából szinte végeláthatatlan a kínálat. A modern és a klasszikus stílusú könyvespolcok egyformán kelendőek. Az anyagok közül a fa mintázatú bútorok különösen népszerűek. Míg a színeknél a fekete, a fehér, a szürke, továbbá a barna termékek dominálnak.

A polcrendszerek a nappali és a hálószoba mellett a ház bármely területén jól jöhetnek. Egyes helyeken – mint a fürdőszoba és a kültéri falak – jobb, ha fém, esetleg bambusz tárolókat használunk. Na de a kert se maradjon ki. A kisházban is hasznos, ha van pakolófelület a szerszámoknak, kaspóknak és cserepeknek.

 

Alapötletünk: egyszerű, de nagyszerű!

 

polcrendszerEgyedi készítésű polcaink egyik titka az anyagfelhasználás. Minden garnitúránkat csakis minőségi alapanyagokból készítjük el. A termékek maximum hat kötőelemmel kell összeszerelni. Illetve a legnagyobb darabok alapmérete is alig haladja meg az egy métert, ezért könnyű velük dolgozni. 

Az otthon összerakható bútordarabok koncepciója máshol is ismert. Azonban más áruházakkal ellentétben itt nincsenek bonyolult útmutatók és leírások arról, hogy mit kell csinálni. El lehet felejteni a végeláthatatlan és időigényes procedúrát, amit az összeállítással töltenénk. Plusz az asztalos telefonszámára sem lesz szükség, hogy felhívjuk segítségért a sokadik elakadás után. Bútoraink gyorsan és egyszerűen felállíthatóak, játékosan összeszerelhetők. Pár mozdulat és készen is van!

 

Eltérő kialakítás és méretek? Lehetséges!

 

Bútorra lenne szüksége, de rosszak a méretek? Már meg is született a kép a fejében, mit szeretne pontosan, de sehol sem talál olyat? 

Forduljon hozzánk és mi igyekszünk megvalósítani elképzelését. Szeretnénk kiemelni, hogy a sztenderd méretezéstől eltérő árut is készítünk. Egyeztessen velünk és mi valószínű, megoldjuk Ön helyett a problémát. 

A fentieken túl a szállításra is gondoltunk: ezzel sem lesz gondja, hiszen az alapméreteink miatt igénybe vehető az extra (terjedelmes csomag) felár nélküli futárszolgálat. Bútoraink az ország bármely pontjára kiszállíthatóak.

 

Könyvespolc és polcrendszerek a legjobb minőségben a lehető legjobb anyagokból!

 

A fentebb felsoroltaknak köszönhetően úgy véljük, bútoraink jelentik ár-érték arányban a legjobb választást. Válogasson kínált bútoraink között. Igény esetén kérjen személyre szabott, egyedi gyártású darabot. Bármilyen kérdés merülne fel, keressen minket bizalommal. 

bútor webáruház