Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/9 620 720

Speciális Joomp ágyak

A speciális joomp ágy, más néven az 1 méteres ágy az, aminek a legnagyobb eleme sem sokkal nagyobb 1 méternél. Azaz, nincsenek rajta plusz szállítási költségek a méretéből eredően. Így az ország bármelyik pontjára könnyedén el tud jutni az ágyad, bárhonnan is rendeled meg azt. Sőt, ha nagyvárosban élsz vagy a várasból vidékre vinnéd ki az ágyad, akár a tömegközlekedési eszközön is megteheted ezt.

Az 1 méteres elemek mellett, olyan könnyű és gyors az összeszerelése, hogyha Te is olyan vagy, hogy nehezen alszol el idegen helyen, akkor mostantól, akár az ágyad is magaddal viheted bárhová. 

 

Egy ágy ugye különböző elemekből áll úgy, mint az ágykeret, ágyrács és a matrac. Ebből az első kettő asztalosipari termék, míg a matrac kivételt képez a sorban. Azaz csak a matracot kell máshol beszerezned, de ehhez is kaphatsz ajánlást tőlünk. 

Az ágykerethez külön igény szerint kérhetsz fejvéget és ágyvéget. Ezek az elemek is egyetlen pattintással, stabilan illeszkednek az ágyadhoz. Így egy alapágykeret is teljesen személyre szabható. A különböző fejvég és ágyvég mellett, ágyneműtartót, de akár stílusban az ágyhoz illő éjjeli szekrényt is kérhetsz hozzá.

 

Így a Joomp ágyakkal egy rendkívül stílusos és játékos modellhez juthatsz, amit teljes egészében a saját ízlésedhez és az otthonod dizájnjához igazíthatsz.

joomp ágyak